סוכר גבוה בבוקר

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

22/07/2014 | 09:10 | מאת: ריקי

שלום , אני חולת סכרת כבר 8 שנים. לוקחת ג'נוביה כל בוקר. ונובונורם כל ארוחה. הבעיה שאני קמה עם ערכים גבוהים בבוקר. מעל 200 . האם לקחת גנוביה בערב במקום בבוקר? רוצה לציין שעושה פעילות גופנית כמעט כל יום אחר הצהריים ומגיעה אחרי הפעילות לסוכר נמוך ולמרות זאת לוקחת נובונורם עם ארוחת הערב . אשמח לתשובתכם ריקי

22/07/2014 | 11:42 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום ריקי. אני מציעה לך להוסיף כדור מטפורמין לאחר אוכל. יש אפשרות לקחת גנוביה בערב במקום בבוקר. רצוי לפנות למרפאת יעוץ סוכרת לאחר שאת עושה בדיקת דם HBAC

מנהלי פורום סוכרת והשמנה