עצה בקשר למצבי הרפואי

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

29/05/2014 | 09:33 | מאת: אורית לוי

שלום רב, אחרי 3,ג חודשים של טיפולים ובדיקות בלי סוף לגבי אנמיה פתאומית ודלקות גבוהות.מצאו אצלי אחרי ביופסיה של דלקת כלי דם ברקה GT מצאו אצלי את הסיבה. מייד קיבלתי בבית החולים פרדינזון 60 מ"ג ןאינסולין יומלין בהזרקה 14 יחידות.הבעיה שלי שבהתמודדות יום יום אני מזיעה מאוד האם זה מהפרדינזון או מהסוכרת? האם הפקקות של הוורידים ברגליים יכולים להפוך לטרומבוזה למרות הפרדינזון? תוד רבה מראש מחכה לתשובתכם

02/06/2014 | 09:16 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום רב. הפרדניסון יכול לגרום להרגשת חום והזעה. גם סוכר נמוך מהתקין יכול לגרום להזעה עם תאבון מוגבר.תבדקי סוכר כמה שיותר כדי לשפר את האיזון של הסוכרת.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה