האם זו סוכרת?

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

19/09/2013 | 20:43 | מאת: ערן

מצאו אצלי לפני שלשה ימים , HBA1C 6.00 וסוכר 85 , LDL-123.3,NON HDL-143. מה קורה לי ?הפה כל הזמן עם היובש המתכתי , אף שמאז שקיבלתי את הבשורה , הפסקתי עם סוכר , וקניתי לחם שיפון נטול, וכו'. האם נתרן נמוך קשור?

30/09/2013 | 08:57 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלם ערן- לפי הבדיקות לא מדובר בסוכרת.סוכר 85 בצום הוא תקין ולא גורם ליובש בפה. טוב ששינית את התזונה כי הסוכר עולה אחרי אוכל מתוק אצלך קצת יותר. אך HBAC 6 אינו אבחנתי לסוכרת. היובש בפה הוא מסיבה אחרת.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה