שבר באולנה

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

20/01/2010 | 17:33 | מאת: עופר ניב

לפני חצי שנה עברתי תאונת אופנוע ושברתי את האולנה שבר פתוח שקובע בברזל השבר באמצע העצם , אין איחוי המקום מאוד כאוב וכנראה יומלץ על ניתוח תיקון? והשאלה האם בכלל כדאי לבצע תיקון שכזה , והאם הביטוח מכסה מנתח פרטי במסגרת הביטוח של קופ"ח הפלטיניום? למותר לציין כי קיבלתי תשלומים דחופים ע....."ח בינתיים , יש הגבלת תנועה בישור היד .

תלוי בביטוח. יש ביטוחים שמחריגים תאונות דרכים ואחרים לא תקרא את הפוליסה בעיון ותקבל תשובה

מנהלי פורום תביעות ביטוח