חיסון וירוס הפפילומה לאחר קוניזציה

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

06/11/2016 | 13:52 | מאת: שרון

שלום, אני בת 31 ולפני חודשיים עברתי קוניזציה עם תוצאה של CIN3 שאלתי היא האם עדיין יהיה תועלת בקבלת חיסון וירוס הפפילומה? הרי כבר נדבקתי בנגיף. האם קבלת החיסון יחזק את המערכת ויכולה לעזור במניעת חזרת התאים הטרום סרטניים או שהחיסון במקרה זה מיותר לחלוטין?

האם עדיין יהיה תועלת בקבלת חיסון וירוס הפפילומה? = אחרי תוצאה תקינה של PCR ל HPV לחיסון יש את היעילות הגבוהה ביותר.

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם