HPV PCR

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

19/03/2015 | 13:08 | מאת: בת35

שלום, אני בת35 לפני כ 3 שנים התגלה אצלי cin3 לפפילומה ועברתי לולאה. בחודשים האחרונים בעקבות דימומים חזרתי וביצעתי פאפ שיצאה תקינה, ביצעתי קולונוסקופיה ואתמול הגיעה התוצאה הנל HPV PCR TYPE 89 חיובי האם הוירוס חזר? המספר 89 מה אומר? סוג הנגיף? ממאיר? תודה מראש על תשובתך

האם הוירוס חזר? = מי אמר שנעלם אי פעם? האם עשו לך PCR ל HPV מיד אחרי הטפול בלולאה? המספר 89 מה אומר? = ביכון נמוך לפתח ממאירות

22/03/2015 | 02:14 | מאת: בת 35

תודה דר על תשובתך, אכן בוצעה לי הבדיקה לאחר הלולאה שיצאה תקינה, בדיקות פאפ כל חצי שנה תקינות, עד להופעת הדימום לאחרונה. מהי המלצתך? בבדיקה לפני הלולאה הזן היה 51 האם יכול להיות שינוי ממה שיש כרגע לשלבים מתקדמים יותר בהמשך? תודה

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם