פאפ

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

12/01/2012 | 14:05 | מאת: שושנה

האם קיימת אפשרות של אבחנת פאפ שגויה? אני בת 63, לא נשואה. בגיל צעיר עברתי בדיקה זו פעמיים, שהיתה תקינה. לפני שנתיים עברתי שוב - והיא היתה שוב תקינה. לאחרונה אני חשה כאבים באגן, ויש דימום בשתן. תרבית שתן - תקינה. האם ייתכן שהתפתח גידול בצוואר הרחם, ששלח גרורות לשלפוחית השתן, או לכליות? אני מאד לא שקטה.

הי הי האם את לא רצה רחוק מדי? בדיקת פאפ אינה משמשת למטרה שציינת. מציע שתפני לרופא שיקשיב לך, יערוך בדיקה כולל ציסטוסקופיה ואולי קולפוסקופיה ואולי בדיקות נוספות ואז תחכימי.

16/01/2012 | 11:38 | מאת: שושנה

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם