אפשרות להדבקה אחרי ביצוע קוניזציה

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

07/10/2019 | 22:19 | מאת: רומי

שלום רב, התגלה אצלי פפילומה מזן 16 ו 31 ובעוד מספר ימים אני עוברת קוניזציה. נאמר לי שבגלל שאני נשאית של הנגיף, למרות שמסירים לי את הגידול, עדיין תהיה אפשרות, שאדביק את הגבר שבא איתי במגע מיני, ולכן מהיום ועד סוף ימי או עד שתימצא תרופה שמחסלת את הנגיף, הגבר שאבוא איתו במגע, יצטרך להשתמש בקונדום. האם זה נכון? האם כל חיי אצטרך לקיים יחסי מין עם קונדום כדי לא להדביק אף אחד?

אם בדיקת PCR ל HPV תצא תקינה אז כבר לא תדביקי.

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם