תוצאה של ביופסיה בצוואר הרחם

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

04/03/2019 | 14:07 | מאת: Galit

שלום לפני כחודש לקחו לי ביופסיה מצוואר הרחם וזה מה שיצא יש לי רופא שבוע הבא אשמח בנתיים להסבר transformation zone with acute and chronic inflammation changes consistent with hpv cytopathic effect koilocytosis level sections examined snomed: t - 83000 , m - 40000,74006 תודה

דלקת וסימני הדבקה של HPV 03-6956867

05/03/2019 | 21:48 | מאת: Galit

תודה על התשובה המהירה מה ניתן לעשות כדי למזער נזקים האם חיסון יכול להיות יעיל במצב כזה?

08/03/2019 | 08:25 | מאת: Galit

ועוד שאלה קטנה למה הרופא לא יודע להגיד לי עם נדבקתי 100 אחוז הוא אומר שזה רק חשד ככה אני צריכה לחכות חצי שנה אין איזה בדיקה שאפשר לעשות לפני?

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם