כתמים חומים בפות- נקודות חן / משהו אחר?

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

18/02/2019 | 10:03 | מאת: אורנה

שלום , הופיע לי כתם עגול וחום בפות, לצד נגע. הלכתי לבדיקת קולפוסקופיה ושם הרופא אמר שיש עוד 4 כתמים כאלו. ובנוף ראיתי עוד 2 נקודות חן. הרופא אמר שאין צורך לקחת ביופסיה , רק לבוא למעקב אינני רגועה מה הסיבות להופעת כתמים כאלו? האם ייתכן שזה אחד מתסמיני וירוס הפפילומה? ואם כן , מה הטיפול בכתמים אלו? הם חולפים לבד? תודה

מה האבחנה?

24/02/2019 | 16:18 | מאת: אורנה

האבחנה היא שהנגע - הוא קיפול של העור (מציק לפעמים לאחר קיום יחסים) הכתמים - כנראה נקודות חן (מעולם לא הופיעו קודם ומוזר לי) חייבת לציין שלאחר הופעת הנגע , הופיע לידו הכתם החום

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם