תרבית חיובית לGBS וכאבים בבטן התחתונה

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

21/08/2018 | 18:16 | מאת: ליאן

שלום רב, שמי ליאן בת 21. קצינה מזה כחודשיים אני סובלת מכאבים באזור הבטן התחתונה והאגן. לאחר הרבה בירורים ושלילת מחלות מין וכיוון אורולוגי של דלקת בשתן- בוצעה לי תרבית מהנרתיק ותשובה חיובית לצמיחת סטרפטוקוקוס agalactiae . בכל המקורות שקראתי gbs אינו אמור לגרום לכאבים- ייתכן שאצלי הוא גורם? הבנתי שהטיפול אנטיביוטי. אני ללא ריבוי פרטנרים ונוטלת גלולות (גינרה) מזה שנתיים. יש לציין שמדובר בכאבים עמומים, שבאים והולכים ולעיצים מקרינים לכלל אזור האגן.

אין צורך בטיפול

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם