הדבקות חוזרת בוירוס לאחר קוניזציה

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

01/06/2018 | 22:07 | מאת: ליאל

עברתי קוניזציה בשנת 2012 עקב cin 1-2 אנני יודעת באיזה זן נדבקתי כוון שהpcr היה שלילי. בספטמבר 2017 שוב התגלה הוירוס בגופי זן 51 וזאת לאחר שנה וחצי של התנזרות מקיום יחסי מין. אני יודעת בוודאות שהוירוס קיים בגופי למעלה משנתיים והרופאה מסרבת לבצע שוב בדיקת pcr. בדיקת פאפ אחרונה לפני חצי שנה תקינה קולפוסקופיה בוצעה בפברואר ללא ממצא חריג. חיה בחרדות ומפחדת להדביק ולהדבק שוב. איך נפטרים מהוירוס הזה לעזעזל כשיש פרטנר קבוע. נמנעתי מלקיים יחסי מין שנתיים וכרגע מקיימת יחסים עם קונדום בלבד ולא בתדירות גבוהה. מה הצעד הבא לא יכולה להתמודד יותר עם הלחץ והפחד. סליחה על אורך השאלה אשמח לתשובה

צעד ראשון הייתי עושה HPV PCR

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם