שאלות בנוגע לפפילומה

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

16/03/2018 | 00:40 | מאת: שאלה

1. נדבקתי בוירוס הפפילומה והרופא שלי בקופ"ח אמר שזה ב-די.אן.איי וזה לא עובר כל החיים. האם זה נכון? 2. איך אני יודעת אם זה במצב רדום? 3. האם כשזה רדום זה מצב מדבק? 4. לפני חודש צרבו לי במחט קונדילומה. מתי מומלץ לעשות בדיקת pcr ? תודה

1. נדבקתי בוירוס הפפילומה והרופא שלי בקופ"ח אמר שזה ב-די.אן.איי וזה לא עובר כל החיים. האם זה נכון?= לא נכון 2. איך אני יודעת אם זה במצב רדום?= לפי בדיקת HPV PCR 3. האם כשזה רדום זה מצב מדבק?= כן בשיעור של 50-60% בכל מגע מיני 4. לפני חודש צרבו לי במחט קונדילומה. מתי מומלץ לעשות בדיקת pcr ? = לפי שיקולך

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם