נגישות
נגישות

וירוס פפילומה מזן 16

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

25/02/2018 | 09:25 | מאת: חסוי

שלום , אובחנתי עם HPV16-CIN 1, בפעם ה-1 לפני שנה LSIL , אח"כ HSIL, ועכשיו שוב LSIL, תמיד עם CIN 1. אני צעירה לפני לידות והרופא אמר שבגלל חוסר ההתאמה שהיתה לפני חצי שנה HSIL ו-CIN 1 , הוא ממליץ על קוניזציה. לטענתו יתכן והביופסיה שנלקחה בזמנו לא היתה עמוקה או רחבה מספיק ולכן לא העידה על מצב אפשרי של CIN 2/3. האם אפשר להיכנס להריון מיד אחרי קוניזציה (אחרי החלמת הצוואר)? לא רוצה לחכות חצי שנה שוב לבדיקות ואז יתברר משהו ואז לדחות את זה שוב ו.פעם רופא אחד אומר לי שזה בסדר ופעם רופא אחר אומר לי תחכי. אני בת 30 ואני כבר ממש בשלה. בנוסף הייתי מאוד רוצה שבן זוגי יעבור בדיקת PCR ל HPV, וקולופוסקופיה וכל מה שצריך, למי הוא צריך לפנות כדי להיבדק? למי אני צריכה לפנות כדי לבדוק גם את הלוע, פי טבעת , עיניים וכו'? האם יתכן שהוירוס הזה מתישהו יעלם? תודה.

לקריאה נוספת והעמקה

אוכל לעזור לשניכם.

07/03/2018 | 12:33 | מאת: חסוי

הכיצד?

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם