נתניה

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

05/12/2016 | 08:45 | מאת: התקף

שלום יש לי קולטיס ואני בהתקפים של שלשולים דמים אני לוקחת פנטזה , אני כבר שבועיים ההתקפים וחוץ מזמן ואוכל נכון אני לא מכירה משהו אחר שיכול לעצור את ההתקף , אשמח לשמוע אם יש לך עצה לתת לי שההתקף יעבור מהר ואחזור למיטבי . ובנוסף אימוני ספורט קשורים בהתלקחות המחלה ? תודה

06/12/2016 | 21:10 | מאת: ד"ר לב ליכטנשטיין

שלום (התקף זה לא השם שלך, אני מקווה) חוץ מזמן ואוכל נכון אני לא מכירה משהו אחר שיכול לעצור את ההתקף -- אני מכיר קוריטמנט, פרדניזון, הידרוקורט, רמיקייד, הומירה, סימפוני, סטלרה, ציקלוספורין אשמח לשמוע אם יש לך עצה לתת לי שההתקף יעבור מהר ואחזור למיטבי -- בשאלה של טיפול פרטני מציע לפנות למרפאה ולא לפורום ובנוסף אימוני ספורט קשורים בהתלקחות המחלה ? -- לא תודה

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס