שימוש ברפאסל וטינטון

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

16/11/2016 | 10:23 | מאת: אני

שלום, בשנת 2014 התחלתי להשתמש ברפאסל כדורים 4 גרם לאחר שנתיים התחלתי לסבול מטינטון באוזן אחת שהיה כמעט בלתי נסבל ושיבש לי קשות את החיים בעיקר את הלילות , לאחר שהפחתתי את הכדורים ל 2 השתפר המצב ושירדתי לכדור אחד הוא כמעט נפסק , לקח לי כמעט שנה לבצע את זה, שנה שבה סבלתי רבות , רק מאוחר יותר הבנתי שיש קשר בין אספירין לטינטון ושאספרין הוא סוג של בן דוד שקיים ברפאסל. אני לא כותב בדרך כלל בפורומים אך אם יש מישהו סובל מאותה תופעת לוואי וזה יעזור לו אז היה שווה.

17/11/2016 | 16:46 | מאת: ד"ר לב ליכטנשטיין

תודה אך את/ה בפורום הלא נכון: כאן פורום בו מפנים שאלות לרופא. הנושא של תופעות לוואי לתרופות חשוב מאוד. מציע להעתיק את פנייתך לפורום של מטופלים.

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס