עזרה חשובה לאחר בדיקה

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

13/10/2016 | 08:55 | מאת: שנאל

היי, בת25, בריאה בדר"כ, לפני כחודש ראיתי דם על הנייר והאסלה בעת שהייתי בשירותים. התופעה לא פסקה ושלחו אותי לרופא כירורג, הוא בדק את איזור פי הטבעת וטען כי מדובר בפיסורה, נרשמה לי המשפחה "ניפדפין" לשבועיים, בעת השימוש המשחה הצליחה חלקית להפסיק את הדימום ליום כן ויום לא. קבעתי תור נוסף כיוון שהבעיה לא נפתרה, האם זה הגיוני שפיסורה מדממת כחודש? האם ייתכן כי הבעיה לא באיזור פי הטבעת, למרות שאני מרגישה לפעמים צריבה וגר. סליחה על התיאורים . אשמח לחוו"ד.

15/10/2016 | 21:09 | מאת: ד"ר לב ליכטנשטיין

15/10/2016 | 21:11 | מאת: ד"ר לב ליכטנשטיין

האם זה הגיוני שפיסורה מדממת כחודש? -- זה קורה, לעתים האם ייתכן כי הבעיה לא באיזור פי הטבעת, למרות שאני מרגישה לפעמים צריבה וגר -- פחות סביר אך בהחלט יתכן. לא הציעו לך להעמיק בירור, בקולונוסקופיה?

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס