שאלה

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

18/09/2016 | 10:58 | מאת: אנה

ם אני בת 26, ביום שישי הייתה לי עצירות ולא הצלחתי להוציא יציאה אך ראיתי שעל האסלה יש דם שהשפריץ (לא בכמות גדולה), ועל נייר הטואלט, אתמול שוב ניסיתי לעשות יציאה היא הייתה קשה במיוחד ועד שהיא יצאה היא הייתה מלווה בדם, וגם בנייר הטואלט. לעיתים יש אי נוחות מקומית באיזור אבל לא מעבר. מפחדת עד מאוד שיש לי משהו מסוכן בגילי.. האם זה ייתכן ? מה אפשר להבין מהתיאור ? הולכת לרופאת משפחה להמשך מעקב..

18/09/2016 | 21:50 | מאת: ד"ר לב ליכטנשטיין

שלום אנה מדהים עד כמה שאלתך דומה לזו של טל, מ-16/09

18/09/2016 | 22:07 | מאת: אנה

היי, שם משפחתי הוא טל ואני אנה. רק רציתי להוסיף את הפרט של הצואה. אבל לא הצלחתי לקבל מענה. תודה לך בכל זאת וכל טוב

18/09/2016 | 22:31 | מאת: אנה

היי דר, שמי אנה ומשפחתי טל, רציתי רק להוסיף את הפרט שנוסף על הצואה, אך ללא מענה, בכל זאת תודה על ההשתדלות, בהצלחה

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס