מיחושים - דיברטיקולוזיס

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

13/08/2016 | 12:54 | מאת: עדנה

שלום. לפני שנתיים אושפזתי בשל דיברטיקוליטיס (דיברטיקולוזיס?) וקיבלתי הטיפול הרגיל אנטיבי' במינון גבוה וארוך. מאז אני במעקב.בct אחרון לא מזמן הראה שאין דלקת. שאלתי הרופא "למה אני מרגישה מיחושים בצד שמאל רוב הזמן,לא כאבים חס וחלילה כי אז ידוע לי שאצטרך ניתוח, אבל אם לא היו כלל מיחושים הרי לא הייתי חושבת שמשהו לא בסדר...) ולא קיבלתי בעצם תשובה. וזו שאלתי אליך. אודה עבור הסברך. עלי לציין שכבר באשפוז הראשון נאמר לי שיש לי כיסים רבים מפוזרים אבל עיקר הכאבים היו בצד שמאל. תודה עדנה

13/08/2016 | 21:44 | מאת: ד"ר לב ליכטנשטיין

שלום עדנה, לא אוכל לענות לשאלה ששאלת בפורום - ל-10 אנשים עם מיחושים בבטן יכולים להיות 10 סיבות שונית... אין מנוס מלפנות למרפאה

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס