בדיקת ASCA

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

21/10/2010 | 07:31 | מאת: דפי

תוצאת הבדיקה - 30 UNIT- (מקסימום הטווח) האם חד משמעית זה אומר שיש לי קרוהן??? לפני 5 שנים ביצעתי בדיקה של בליעת גלולת הוידאו ומצאו קרוהן(ממש רואים כיבים מדממים ודלוקים) - משום מה הרופאים כל הזמן חושבים שזה לא חד משמעי או שהקרוהן נגרם מתרופות כלשהם.- לא לוקחת תרופות קבועות אלא רק להורדת לחץ דם (בת 52) מה מוסיפה עכשיו הבדיקה לידע הזה? תודה על העזרה.

24/10/2010 | 00:19 | מאת: ד"ר אייל גל

ASCA חיובי בנוכחות של כיבים במעי הדק די מאשר את האבחנה של קרוהן.

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס