קרוהן

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

04/06/2010 | 10:43 | מאת: ענבר

שלום רב. בת 35 בריאה בד"כ. לאחר תקופה ארוכה של שילשולים און אנד אוף, ללא אפיזודות של חום. ולימפוציטים שעלו מעט והגיעו לכל היותר ל - 44% הוחלט לבצע על ברור קרוהן. חלק מהבדיקות הגיעו: IGA - תקין (50) באמצע הסקאלה. CRP - פחות מ - 0.5 מדדי ASCA ו- PANCA אטיפיקאלי עדיין בעבודה. רציתי לשאול במידה והמדדים האלו יחזרו בתוך הטווח האם ניתן להתייחס אליהם כחיוביים או שאין טווחים בבדיקה ורק משפרים אבסולוטיים? אם כן מה נחשב תקין? תודה רבה. ענבר. נ.ב כל שאר מדדי הדלקת ובדיקות הדם תקינות. המוגלובין 12 אך פריטין נמוך מעט.

06/06/2010 | 11:34 | מאת: המרכז הרפואי שיבא תל השומר

המרכז הרפואי שיבא תל השומר מזמין את כלל הקהילה בארץ לערב בנושא : מחלות מעי דלקתיות, קרוהן ועוד... ערב מגוון עם מיטב המומחים יתקיים ביום שני 14.6.10 בשעה 18:45 באולם סוראסקי , שיבא תל השומר, כולל פאנל שאלות ותשובות ,יש לשריין מקומות מראש , WWW.SHEBA.CO.IL ההזמנה מיועדת למטופלים, בני משפח' וגם לאנשי מקצוע . נשמח לארח אתכם.

09/06/2010 | 14:59 | מאת: אלונה

הייתי מאוד מעוניינת להשתתף איך אני מקבלת הזמנה?

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס