תזונה בקוליטיס להעלאת משקל

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

11/04/2010 | 09:16 | מאת: אריה

שלום ד"ר גל. לפני כחודשיים סיימתי התקף ( קל - בינוני), טופלתי באימוראן וזה עזר. אולם אני מנסה להעלות חזרה במשקל ( 2-3 ק":ג שירדו במהלך ההתקף) ואינני מצליח האם יש מזון / תופסים או משהו אחר שיכול לעזור להעלות במשקל? תודה

14/04/2010 | 19:44 | מאת: ר.ש.

שלום, רציתי לשאול בבקשה במה מתבטא ההתקף של קוליטיס?...הוא כמה ימים? שעות?גם לי יש התקפים של כאבי בטן נוראיים ולאחריהם אני יורדת במשקל 1-2 ק"ג. עברתי היום קולו' לשלול קוליטיס/קרוהן. תודה ורק בריאות.

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס