בני בן ה-11 חולה קרון

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

07/03/2010 | 22:56 | מאת: שרה זמיר

דר אייל שלום רב! בני אובחן כחולה קרון לפני חצי שנה, בנוסף למחלת הקרון שאובחנה הצטרף לו חידק ההליקובקטור, בני טופל במיגוון גדול של תרופות סטרואידים, פנטזה, טיפול משולש לחידק ההליקובקטור, ופורינטול.הטיפול הסטרואידי נמשך כ- 4 חודשים.כעת בני מקבל פורינטל , פנטזה, ברזל,אומגה ופרביוטיקה. לאחר 3 חודשים של לקיחת פורינטל ניתן היה לראות את השפעתו בדם, סה"כ בני מרגיש טוב ובדיקות הדם תקינות למעט ירידה של כדוריות הדם הלבנות ל 3900 לכן שנינו את המינון של הפורינטל והעלנו אותו ל- 37.5 מ"ג ביום לכל ימות השבוע. בשבועות האחרונים לבני בחילות וגם מספר ארועים של הקאות , הרופא של בני המליץ על בדיקת עיניים שנקראת פונודס ועל המשך מעקב ובמידת הצורך צילום של מערכת העיכול. שאלתי היא כזאת האם כאבי הראש והבחילות יכולים להיות קשורים לפורינטל? ולכך שכעת הוא משפיע , או לירידה בכדוריות הדם הלבנות? כמו כן כל שאר הבדיקות תקינות תיפקודי כבד, ברזל אלבומין, ואחוז הדלקת בדם נמוך מ-0.5, תודה מראש שרה

11/03/2010 | 21:39 | מאת: אמא של חולה קרוהן

פורום זה לא לילדים. אני מציעה לך לכתוב את שאלתך בווינט פורום של עיכול, כבד ותזונה בילדים ונוער בניהולו של פרופ' דינרי שהוא גסטרואנטרולוג ילדים.

19/03/2010 | 23:31 | מאת: ד"ר אייל גל

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס