PROCTITIS ULCEROSA

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

15/12/2009 | 21:16 | מאת: notsure

שלום , לאחר קולונוסקופיה לפני 4 ימים אובחנתי כ PROCTITIS ULCEROSA גרה בספרד ולכן האבחנה בספרדית. בדיקות דם וצואה תקינות, ביופסיה עדין לא חזרה. סובלת מ דימום ,שילשולים וכאבי קיבה ללא חום. הרופא רשם DECOTRIN GR30 למשך 10 ימים ראשונים וירידה של 10 גרם כל 10 ימים, סכה 30 יום של קורטיזון! מכיון שאני מעדיפה לא לקחת קורטיזון אם אפשר, רציתי לשאול אם יש טיפול חלופי (אנטיביוטיקה ...) או שזאת דרך הטיפול היחידה? מודה מראש על תשובתכם.

17/12/2009 | 12:19 | מאת: ד"ר אייל גל

אם מדובר בפרוקטיטיס בלבד ניתן לנסות קודם כל טיפול בנרות MESALAMIN לעתים בשילוב עם כדורי MESALAMIN לפני שמתחילים טיפול בסטרואידים. ד"ר גל

18/12/2009 | 01:37 | מאת: notsure

After going to see another doctor, I got 500mg pentasa 3 time a day via oral. How long can it take to see any improvment, and is it better to use suppository as well on top of the treatment I take already? sorry for the English and toda again.

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס