יומירה וחיסונים

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

30/09/2009 | 12:11 | מאת: אני אני

שלום,אני בת.27 לפני כשנה וחצי הובחנתי כחולת קרוהן. לפני 3 חודשים התחלתי לקבל טיפול ביומירה פעם בשבועיים וכמו כן, תרופת לשחפת (טיפול מונע ל4 חודשים כיוון שבהיותי ארגנטינאית קיבלתי חיסון לשחפת והבדיקת מנטו יצאה חיובים). אני יודעת שהתרופה מחלישה את מערכת החיסונית וברצוני לדעת אם מומלץ לקבל חיסון הן לשפעת עונתית והן בשפעת חזירים אם וכאשר היא תגיע לציבור. אני רואה דעות בעד ובנגד העניין ואיני יודעת מה לעשות. תודה רבה על התייחסותך, אני

05/10/2009 | 12:21 | מאת: ד"ר אייל גל

בהחלט מומלץ על חיסון לשפעת מכיוו שאת באוכלוסיית סיכון מוגבר. ד"ר גל

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס