הרגשת אי נוחות לאחר האוכל

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

21/09/2009 | 22:36 | מאת: פזית

שלום רב. בתי בת 24 וסובלת המון מכאבי בטן ומדי פעם שלשולים מספר פעמים ביום לפעמים ממש צורך לרוץ לשירותים. לאחר הארוחה לא משנה מה היא אוכלת היא סובלת מכאבי בטן ואי נוחות בבטן זה מלווה בחולשה וחוסר תיאבון. גם גזים שמשתוללים בבטן שממש אפשר לשמוע את הבטן וגיהוקים. מה הם הבדיקות שצריך לבצע על מנת לאבחן מה יש לה? ווכיצד אפשר להקל עליה ומה לדעתך יש לה ומאיזה מזון להמנע? תודה לך ושנה טובה ומבורכת.!!

26/09/2009 | 15:35 | מאת: ד"ר אייל גל

התלונות מתאימות לתסמונת המעי הרגיש, צריך לבצע בדיקות דם כלליות דרך רופא המשפחה וכן בדיקת דם לצליאק ובדיקת סבילות ללקטוז. בהמשך רצוי להתיעץ גם עם דיאטנית ורופא גסטרו. דר גל

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס