העמותה הישראלית לקידום הקנביס הרפואי

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

12/09/2009 | 20:40 | מאת: גונן

עמותה הישראלית לקידום הקנביס הרפואי חזון להקל ולשפר את איכות חייהם של מאות אלפי חולים בישראל באמצעות טיפול בתרופת הקנביס הרפואי. מטרות העמותה הכרה בקנביס הרפואי כתרופה מין המניין ! דרכי פעילות: הסברה וקידום המודעות הציבורית (אנשי רפואה, חולים ובני משפחותיהם). הנגשת התרופה לחולים. הכללת התרופה בסל הבריאות. תמיכה בחולים ובבני משפחותיהם. פעילות פרלמנטרית לעיגון וטיוב חוקתי. ייזום, עידוד, פיתוח ודחיפה של מחקרים רפואיים. עידוד קשרים ומחקרים בינלאומיים עם עמותות אחיות. העמותה הישראלית לקידום הקאנביס הרפואי (ע.ר) מספר 580510428 לואי מרשל 5/4 תל אביב, טלפון: 2497217 – 052

10/11/2009 | 16:48 | מאת: נונוש

ביתי בת 13 חולה בקרוהן מזה שנתיים.שבוע שעבר נדבקה בשפעת החזירים .הוחלט על כך על פי תשובת משטחים. האם היא מחוסנת או שצריכה להתחסן ?

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס