תגובה תריפה להומירה באזור ההזרקה

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

19/08/2009 | 16:29 | מאת: גדי

שלום, התחלתי לקחת הומירה לפני כשלושה חודשים. בפעמים האחרונות בהן הזרקתי, בעיקר כאשר ההזרקה הייתה ביריכיים, התפתחה תגובה מקומית חריפה באזור ההזרקה: כיום לאחר ההזרקה התפתחה נפיחות כואבת אדומה וקשה על פני שטח בקוטר של 20 ס"מ. התגובה הקשתה עליי את ההליכה במשך יומיים. רציתי לדעת האם זו תגובה חריגה, ואם כן, האם היא מהווה הוראה להפסקת השימוש בתרופה תודה, גדי

22/08/2009 | 23:16 | מאת: ד"ר אייל גל

תגובה להזרקה היא שכיחה אך אם הייתה תגובה חריפה מהרגיל כדאי שתתיעץ עם הרופא המפל בך לגבי המשך הטיפול. ד"ר גל

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס