יציאות בלתי נשלטות

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

10/08/2009 | 23:29 | מאת: דני

שלום רב, אני חולה קרוהן כבר קרוב ל10 שנים מטופל באימרן 200 וברפסאל, אני סובל משלשולים בלתי פוסקים,אני לא יודע איך להיתמודד עם המצב, אני מפחד שיום אחד אני לא אוכל להיתאפק ואשלשל במהלך הלימודים בסביבת אנשים, האים מישהו יכול לתת לי אזושהי עצה איך להיתמודד עם המצב? ניסיתי כבר רמיקייד והומירה ללא הטבה. הרופא שלי לא יכול לעזור לי,אני מיואש לגמרי מהמצב.

15/12/2009 | 13:46 | מאת: היי דני

אני "חולה" בכוליטיס כבר 14 שנה..טופלתי בסטרואידים שהזיקו לי קשות ואימוראן ורפאסל במשך שנים ללא הצלחה ממשית. בשלוש שנים האחרונות אני הולכת לרופא שהוא גם מדקר סיני ומכין לי פורמולות מצמחים סיניים שעוצרים את הדימום במקרה הצורך ואני ברמיסיה כבר הרבה מאוד זמן. אם תרצה את הכתובת פנה אליי..אשמח לעזור היום עשיתי קולונוסקופיה לוודא כי הכל קשורה ויצאתי מחוייכת.

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס