יציאות בלתי נשלטות

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

10/08/2009 | 23:29 | מאת: דני

שלום רב, אני חולה קרוהן כבר קרוב ל10 שנים מטופל באימרן 200 וברפסאל, אני סובל משלשולים בלתי פוסקים,אני לא יודע איך להיתמודד עם המצב, אני מפחד שיום אחד אני לא אוכל להיתאפק ואשלשל במהלך הלימודים בסביבת אנשים, האים מישהו יכול לתת לי אזושהי עצה איך להיתמודד עם המצב? ניסיתי כבר רמיקייד והומירה ללא הטבה. הרופא שלי לא יכול לעזור לי,אני מיואש לגמרי מהמצב.

16/08/2009 | 00:15 | מאת: ד"ר אייל גל

לעתים השלשול נגרם עקב חוסר ספיגת מלחי מרה (בעיקר בחולים אחרי ניתוח). ניתן לנסות מלחים סופחי מרה כגון קולסטיד. ד"ר גל

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס