הודעת פתיחה

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

09/08/2009 | 12:56 | מאת: צוות האתר
גולשים יקרים, אנחנו שמחים ליידע אתכם על פתיחתו של פורום קרוהן וקוליטיס. גלישה פורייה צוות האתר
12/05/2010 | 22:53 | מאת: [email protected]

בס"ד אני אחרי ניתוח כריתה של מעי גס למעלה מ-3 שנים. לוקחת כ-4 שנים אימורן 2X50 . ברמיסיה הבדיקות ברוך ה' תקינות. האם כדאי להפסיק את האימורן או להוריד מינון? האם יכולות להיות תופעות לוואי? בדיקת סי.אר.פי 0.08 עם פאוץ. אודה על תשובתכם בברכה, רונית

12/05/2010 | 22:55 | מאת: רונית

בס"ד אני 3 שנים אחרי כריתה מעי גס. מקלת אימרון 100 מ"ג נמצאת ברמיסיה. (קרוהן) האם מומלץ להוריד מימון של הכדורים או להוריד בכלל. אודה על תשובתך. בברכה

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס