בדיקת ct בטן ואגן במכון

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

18/04/2024 | 15:38 | מאת: מיקה

היי, ביצעתי בדיקת סיטי בטן ואגן , לאחר שהזריקו חומר ניגוד נאמר לי להחזיק את הנשימה ושחררתי ושוב ושחררתי ושוב החזקתי ושחררתי ולא יודעת אם תפס בצילום ייתכן וזה ישבש את התוצאות? הלכתי לבדיקה בגלל קולונסקופיה שאמרו שיש אפטות במעי הדק, ואולי מדובר בקרוהן מעבר לזה יש לי רפלוקסים לפעמים לפי הגסטרו. ובעיקר קושי וכאבים ביציאות יש קשר לקרוהן? כי עשיתי את כל הבדיקות הכרוכות בכך כבר.

שלום רב התסמינים שאת מתארת אינם ספציפיים למחלת קרוהן, לעיתים יכולים להיות חלק מהביטויים אך לא בהכרח. מציעה שתמתיני להשלמת הבירור ותדוני בנושא עם רופא גסטרו מטפל. בברכה ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס