נטילת ויטמינים בשינוי במרקם הצואה

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

06/04/2024 | 15:16 | מאת: תום

שלום. אני גבר בשנות השלושים שלי שמתי לב שבחודשים מאז שהתחלתי ליטול ויטמינים באבקה, של חברת אלטמן: שקית ברזל קומפורט + 2 שקיות מגנזיום ULTRAMAG (את הכל אני לוקח בבוקר, לאחר קפה ועוגה) הצואה השתנתה למרקם לרך מאוד/על סף הנוזלי והצואה מלכלכת יותר את אסלת השירותים בהשוואה למה שהיה לפני. האם זה הגיוני, האם זה בעייתי? מודאג. תודה רבה תום

שלום רב לתוסף מגנזיום יש אפקט משלשל ויתכן ומשפיע על היציאות שלך תנסה להפסיק את הטיפול ותראה את ההשפעה בהצלחה ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס