תרופות קבועות וקוחונוסקופיה מחר

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

16/03/2024 | 09:43 | מאת: יקיר

שלום רב, מחר בשעה 15:00 יש לי בדיקת קולונוסקופיה, אני נוטל תרופות קבועות , אימוראן 125 מ"ג ו-4, מ"ג פרדניזון, את האימוראן אני לוקח על קיבה ריקה בבוקר ולאחר שעה אוכל ואחריה לוקח את הפרדניזון, מחר בבוקר אסור לי לאכול לקראת הבדיקה. מה לעשות? לדלג יום אחד? לקחת בלי לאכול? אשמח לתשובה, טעות שלא שאלתי לפני אך קצת חושש כעת

שלום רב ניתן לדלג על נטילת אימורן יום אחד ללא בעיה. את הפרדניזון תיקח לאחר הפעולה, לאחר שתאכל. בהצלחה ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס