קולונוסקופיה וירטואלית

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

30/01/2024 | 10:17 | מאת: בעז

בתשובה לקולונוסקופיה כתוב " הושגה הדגמה מלאה של המעי הגס עם דיסטנציה טובה לאחר הכנסת אויר דרך צינור ברקטום, למעט לולאות סיגמא אשר אינם בדיסטנציה מספקת בשתי סריקות." מה זה ומה המשמעות של לולאות סיגמא?

שלום רב השאלה אינה רלוונטית לנושא הפורום. בקצרה- יש צורך לנפח את לולאות המעי במהלך הבדיקה על מנת להדגים אותן בצורה טובה. הניפוח של בסיגמה לא היה מספק. מציעה להתייעץ עם רופא גסטרו שהפנה לבדיקה בברכה ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס