קמפליקובקטר רפרוטקטין 8000

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

28/01/2024 | 17:06 | מאת: NOT_FOUND

שלום אני סובלת משלשולים כבר 11 ימים בבדיקת צואה התגלה חייג קמפליקובקטר ופרוטקטין 8000 הרופא הביא לי אנטיביוטיקה לפני שראה את התוצאה של ה 8000 האם זאת תוצאה חריגה מדי ביחס לחיידק?

שלום רב כל תהליך דלקתי במעי יכול להעלות רמת קלפרוטקטין. זו יכולה להיות עלייה משנית לזיהום החיידקי. מציעה שתשלימי טיפול אנטיביוטי ולאחר מספר שבועות תחזרי על הבדיקה. במידה ואינה תקינה או שהסימפטומים לא חלפו מציעה שתגישי להתייעצות רופא גסטרו בברכה ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס