בדיקת קפסולה למעי הדק

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

06/01/2024 | 21:07 | מאת: אנונימית

היי אני בבירור לאבחון מחלת קרוהן שבוע הבא יש לי קפסולה ורציתי לדעת אם כבר תקופה אני מרגישה הטבה בתסמינים, יכול להיות מצב שהבדיקה תפספס את הקרוהן כי בדיוק בזמן הבדיקה לא הייתה דלקת? אם כן, מה אפשר לעשות? איך אפשר לתזמן בדיקות ספציפית בתקופות שמרגישים רע?

שלום רב לא בהכרח הטבה בתסמינים משמעותה שלא יהיו ממצאים דלקתיים בבדיקה. ישנם מדדים נוספים אובייקטיביים שיכולים לרמז לקיום דלקת פעילה כגון בדיקות מעבדה וממצאים בהדמיה. מציעה להשלים את הבדיקה בכל מקרה. בהצלחה ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס