בדיקות צואה- תודה רבה מראש

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

12/11/2023 | 16:38 | מאת: רחל

שלום רב, הופניתי למספר בדיקות צואה, לצערי לא הצלחתי לקבל תשובה חד משמעית מהאחיות בקופה לגבי אופן הביצוע, כלומר היכן נדרשת צואה טרייה, והיכן ניתן לשמור בקירור (וגם לכמה זמן, 24 או 48 שעות). הבדיקות: צואה לתרבית ופרזיטים, קלפרוטקטין, הליקובקטר, דם סמוי ואלסטאז. האם תוכלי בבקשה לסייע לי בכך? תודה רבה מראש.

שלום רב תרביות צואה יש למסור מצואה טרייה. יתר הבדיקות ניתן לשמור עד 72 שעות בקירור. בברכה ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס