כאב בטן לילדה בת 7.5 וחוסר תיאבון

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

09/11/2023 | 13:52 | מאת: ליטל

שלום רב, שוב אני פונה, הילדה שלי בת7.5 כבר 5 ימים כואבת הבטן ואין לה תיאבון. היא כמעט לא אוכל כלום..אולי גג 500 קלוריות ביום. היתי אצל רופאת ילדים והיא חושבת שאולי זה כאב נובע מחרדה של המצב כרגע במדינה. הילדה אוהבת לאכול בבוקר ובערב לפני שינה מטרנה, הקטע שהיה לא מזמן בעיה בפס יצור במטרנה ומצאו חיידים והם אומרים שמה שעל המדפים עבר כל התהליכים של המעבדה והכל תקין.בגלל שחא מצאתי מטרנה חלבי אז קניתי לה אקסטרה קאר שזה כל אותו בסיס פשוט עם כמה תופסות של אומגה. אחרי 10 ימים שהיא אוגלת יכול להיות שנהייה לה כאב בטן מהמטרנה? אם זה היה חיידק במטרנה זה היה אמור כאב תוך יומים שלושה ,לא? האם לתת לה קל בטן? (אין לה שלשול) רק כאב וחוסר תיאבון. מה לתת לה שיהיה לה תיאבון? האם באמת יכול להיות הכאב בגלל חרדות משקורה כרגע במדינה? אני ממש מודגאת כי גם ככה היא רזה ופתאום לא אוכלת כלום:( תודה רבה

שלום רב ניתן לתת קלבטן גם אם אין שלשול מציעה שתחזרי להתייעצות עם רופאת הילדים במידה וכאבי בטן נמשכים רפואה שלמה ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס