כאבי בטן חזקים 4 ימים כמעט בלי אוכל

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

08/11/2023 | 03:43 | מאת: ליטל

שלום רב, הילדה שלי בת 7 סובלת המון מכאבי בטן ולפעצים מתלווה בהקאה. הינו לא מזמן לרופא גסטרו בגלל הכאבי בטן ועצירות גם. נתן לה רשימה מאכלים ששיעזור לה לעצירות. 4 ימים יש לה כאבי בטן ,ביום הראשון כשהתחיל לה הקיאה בלילה)לא יודעת אם בגלל שהיתה אזעקה והערתי אותה למדד ונבהלה כי קרה לה פעם ככה).והבעיה שהיא מאוד רגישה אם כואב לה משהו היא לא אוכלת כלום כמעט.הבטן שלה מקרקרת ואני מפחדת שלא תתעלף בגלל שלא אוכלת.יש לנו שוב תור לרופא גסטרו אך רק עוד שבועיים. מה אפשר לתת לה בנתיים להקל על הכאב ושתאכל משהו. תודה רבה

שלום רב עצירות משמעותית יכולה לגרום לכאבי בטן וחוסר תאבון בילדים. יתכן ומשניים לעצירות. אך אם כאבי בטן מאוד קשים ואת דואגת, תקחי אותה לבדיקה אצל רופא ילדים מטפל עד שתראו שוב רופא גסטרו. במידה ואכן מדובר בכאבים משנית לעצירות אז ניתן לתת לה מרככי צואה כגון נורמלקס על מנת להקל על היציאות ולשפר את ההתרוקנות. במקביל לשינוי התזונתי שהומלץ לכם. שתרגיש טוב ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס