לשון שחורה אחרי טיפול בהליקובקטר

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

29/10/2023 | 09:01 | מאת: אני

שלום, עבר כבר שבוע מאז שסיימתי טיפול של שבועיים ב-3 אנטיביוטיקות נגד הליקובקטר פילורי. ביומיים האחרונים היציאות מתחילות קצת להסתדר סוף סוף, אבל הלשון עדיין שחורה. אני מנסה להגיד שאני מרגיש שהמיקרוביום מתחיל להתאושש מנזקי האנטיביוטיקה, אבל הלשון לא משקפת את זה, רק היציאות... מה כדאי לעשות?

שלום רב חיפוי על הלשון לאחר טיפול אנטביוטי יכול להעיד על פטרת ויתכן ויש צורך בטיפול מקומי לפה. מציע שתפני לרופא משפחה להעריך המצב ולתת טיפול בהתאם תרגיש טוב ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס