החלמה לאחר ניתוח קרוהן

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

01/10/2023 | 19:43 | מאת: אמיר

שלום רב בעקבות הצרות בהשקה נאלצתי לעבור ניתוח כריתה חלקית של המעי הדק. הענין הוא אני לאחר שלושה שבועות לאחר הניתוח ויש לי כאבים בבטן מימין :אני מניח שבחיבור. 1. כמה זמן עד שהכאבים יחלפו ? זה ממש כאב של דלקת ( שלוחצים ומשחררים כואב מאוד ). 2. אני סובל מטחורים ומתאמץ המון בשירותים :מה ניתן לעשות?!

שלום רב לוקח מספר שבועות לכאבים לחלוף. חשוב שהכירורג המטפל יבדוק אותך לוודא שהחתך הניתוחי מחלים בצורה תקינה ולא מתפתח זיהום. לגבי היציאות, מציעה שתיקח מרככי צואה כגון נורמלקס כדי שלא תתאמץ תרגיש טוב ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס