פרוביוטיקה בסל התרופות מחסלת קוליטיס

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

19/09/2023 | 11:24 | מאת: אלי

לא שאלה - תשובה! מחלת קוליטיס על כל המעי במשך 20 שנים נעלמה ברגע אחד, 12 שעות אחרי שנטלתי "ויוומיקס" - פרוביוטיקה בסל התרופות שהוכחה מחקרית לקוליטיס. נגמלתי מכל התרופות. ולמה אתם לא יודעים על זה? כי זה יקר (600 ש"ח לחודש בלבד). המסקנה: אין דבר כזה מחלת קוליטיס - זה פשוט פגיעה בהרכב המיקרוביום במעי ומערכת החיסון עושה את תפקידה נהדר, היא מחסלת חיידקים פתוגנים שממלאים את מקומם של הפרוביוטיים שנפגעו ממזון תעשייתי וזיהום. לכן הדלקת היא רציפה במעי ולא מקוטעת. רוצו לרכוש ויוומיקס ותגלו בעצמכם

שלום רב שמחה לשמוע שטיפול זה עזר לך. הסיבות להתפתחות קוליטיס כיבית הינן רבות ומורכבות ובין היתר כוללות חוסר איזון והרכב לא תקין של חיידקי המעיים. טיפול בויוומיקס- סוג של פרוביוטיקה הוכח יעיל בקוליטיס כיבית קלה-בינונית בתוספת על תכשירי מסלמין (כגון רפסל) גם לשיפור הדלקת וגם למניעת התלקחויות. תרגיש טוב! ד״ר שניר

20/09/2023 | 17:15 | מאת: יפית

אני קונה את הפרוביוטיקה הנ"ל בהנחה קבועה בבית המרקחת של הקופה.

20/09/2023 | 17:17 | מאת: יפית

כמובן לאחר שרופא המשפחה אישר את הפרוביטיקה כתרופה קבועה.

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס