חשד לקרוהון

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

18/09/2023 | 15:42 | מאת: בהב

שלום, לאחר 3 אבצסים בפי הטבעת+ אירע בודד של דלקת מעיים לפני מספר שנים, עלה חשד לקרוהון. קולונוסקופיה תקינה אשמח להסבר מה הכוונה ואיך מאבחנים

שלום רב קולונוסקופיה תקינה מעידה על כך שלא נמצאה דלקת לאורך המעי הגס. הדבר אינו שולל אבחנה של מחלת קרוהן, ובמקרה והחשד הינו גבוה לדלקת לאורך המעי, מעריכים גם את המעי הדק בבדיקות הדמיה ובמידת הצורך בבדיקת קפסולה אנדוסקופית. מציעה שתחזור לרופא גסטרו מטפל עם תוצאות הבירור עד כה על מנת שיעריך צורך בבירור נוסף. תרגיש טוב ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס