שאלה לרופאא תודהההההההה

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

02/09/2023 | 07:50 | מאת: עידן באר שבע

שלום יש לי כאבים עוותים בבטן חזקים כול יום ולא עובר בככל 4 שנים זה התחיל בכאב חזק חד ופתאומי לכמה שניות ומאז זה כול יום ככה כאב עוותי עשיתי הרבה בדיקות בבטן בסיטי בטן ראו התשפלות בבבטן שמאלית עליונה בדיוק איפה שכואב לי צד שמואל שהכאב ממוקם זה בצד שמואל רק שלא ממוקם זה כאב עוותי קבוע לא חולף אני בן 32 בדיקות דם תקינות צואה גם עשיתי הרבה בבדעקות לבטן אחר כך עשו mri מעי דק בגגל התשפלות ולא ראו כלום יצא תקין וגם סיטי מעעי דק תקין וקןלנסקופיה קצרה וארוכה עשיתי גם תקין מה ניתן עוד לעשות זה לא חולף מרגיש גוש בבטן שמאלית לוחץ בצד שמואל מרגיש גוש בוודאות בצד שמואל אבל בבבדיקות לא ראו כלום איזה בדיקה עוד ניתן לעשות ?קפסןלה מעי דק כדאי ?או ש mri מעי דק שעשיתי מספיק ??אפשר לגיע אליך לבירור תודה

שלום רב רושם שעשית בירור נרחב התפשלות חולפת במעי הדק היא לרוב ללא משמעות קלינית אך במידה ויש חשד לממצא לאורך המעי הדק, הבדיקה הדרושה הינה קפסולה של המעי הדק. מציעה שתפנה לרופא גסטרו להערכה, מעבר על כל הבירור שבצעת והחלטה על המשך בירור/טיפול. תרגיש טוב ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס