גמילה מסטרואידים בודסון קרוהן

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

08/07/2023 | 08:53 | מאת: ליאור

היי! יש לי קרוהן ואני התחלתי לקחת בדיון 9 מ"ג למשך 30 ימים. לוקח 3 כדורים ביום, כל אחד 3 מ"ג. אני יודע שצריך להגמל מסטרואידים בהדרגה כשמפסיקים - איך כדאי לעשות את זה במקרה שלי?

08/07/2023 | 08:55 | מאת: ליאור

הכוונה הייתה לבודסון *

שלום רב כל מקרה לגופו לרוב רופא גסטרו מנחה לגבי משל הטיפול וקצב הירידה. טיפול בבודזון למרות נמשך חודשיים- שלושה. לאחר השלמת טיפול של 9 מ״ג ליממה, ניתן להפחית למינון 6 מ״ג ליממה למשך שבועיים, שבועיים נוספים במינון 3 מ״ג ליממה ואז להפסיק את הטיפול. מציעה שתתייעץ עם רופא גסטרו מטפל לגבי משך הטיפול המומלץ עבורך בברכה ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס