דלקת

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

26/06/2023 | 23:57 | מאת: מאור

שלום רב, מעל לשנה של כאבי בטן תחתונה נוראיים. בחודשים האחרונים החלה נסיגת חניכיים קשה מאוד. מה לעשות? למי לפנות? גסטרולוגים אובדי עצות. בן 32. יש דלקת במעי הדק פרוביוטיקה רק מחריפה את הכאבים

שלום רב במידה ויש דלקת במעי יש לאפיין אותה- האם מדובר בקרוהן/קוליטיס, ובמידה וכן יש לשקול מתן טיפול תרופתי לאזן את התסמינים ואת התהליך הדלקתי. בהקשר לנסיגת חניכיים- יש להתייעץ עם רופא שיניים מומחה- האם קשור לחסרים תזונתיים? דלקת? ממצאים אחרים בפה? תרגיש טוב ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס