מה זה?!?!?!?!?!?!??!?!?!

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

24/06/2023 | 21:18 | מאת: הדר

מעל לשנה של כאבי בטן תחתונה כרוניים. אחרי שירותים אני מתה עוד יותר. אמרתי לרופאים שזה לא מעי רגיז אבל הם התעקשו שכן. לא היה ניתן לבצע מצלמה לדק ובסופו מהקולונסקופיה ראו אירוזיות ששללו קרוהן... כל היריכיים שלי מלאות בנקודות קדומות קטנות (לא מגרדות). זה לא היה מעולם!!! החלו להופיע לאט לאט ככל שעבר הזמן והכאבים החריפו. יש גם בגב ובידיים. מה זה ?????

שלום רב מציעה שתפני לבדיקה אצל רופא עור כדי לברר את סיבת הפריחה שאת מתארת תרגישי טוב ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס