קרוהן וכאבי בטן במחזור

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

22/06/2023 | 13:34 | מאת: מאי

היי בת 23 עם קרוהן. עד לאבחנה כשהיו לי כאבי מחזור הייתי לוקחת איבופן (בדרכ פעמיים ביום למשך יומיים) אבל הבנתי שלפי ההתוויה זה עלול להחמיר את הקרוהן. איזה מינון סביר לקחת? ומה כדאי במקום? פרצטמול פחות יעיל לכאבי מחזור שלי, והשילוב של הקרוהן עם הווסת יוצר כאבי בטן בלתי נסבלים :/ *לא ידוע אנדומיטריוזיס

שלום רב ניתן לקחת אופטלגין במידה ואקמול לא מסייע. אפשרות נוספת היא שילוב של אקמול ואופטלגין (נטילה לסירוגין) תרגישי טוב ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס