קוליטיס.

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

05/06/2023 | 09:25 | מאת: אודיה

יש לי קוליטיס פעילה של 35 ס"מ מהרקטום. קלפטרו מעל 5000 האם זה יכול לעשות שלשולים? או שזה קצר מדי בכדי לעשות שלשולים? אני מדברת על מרקם הצואה - רך מימי....ולא על תדירות היציאות האם יש מצב שהצואה "נהרסת" כשהיא מחכה בסוף המעי המודלק כדי לצאת? ושם נהפכת לרכה? תודה

שלום רב קוליטיס פעילה בטווח זה יכולה לגרום לשלשול, לעיתים יותר או פחות, מושפע גם מתזונה ומכמות היציאות. במידה וחלה החמרה בפעילות המחלה מומלץ גם להשלים תרבית צואה לשלול אפשרות של זיהום אשר תרם להחמרה בתסמינים. תרגישי טוב ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס